Siivouspalvelu

/Siivouspalvelu
Siivouspalvelu2017-05-09T10:46:18+03:00

Siivouspalvelu

Siivouspalvelu luotettavasti ja ammattitaidolla

Hoivapalvelut Helvi ja Einari Oy tekee laadukkaasti erilaiset siivoukset asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Monipuolisen kokemuksen tuoma ammattitaito takaa asiantuntevan ja sujuvan palvelun, ja ennen kaikkea tietenkin puhtaan ja onnistuneen lopputuloksen. Meiltä onnistuu niin kotisiivoukset, sopimussiivoukset, ikkunanpesut ja myös muut siivouspalvelut sopimuksen mukaan. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Raasepori, Karjaa, Inkoo, Lohja ja muu Uudenmaan alue.

Tarjoamme siivouspalvelun, jossa siivouksen sujuvuus ja tasaisen laadukas lopputulos ovat oletusarvoja. Jokainen yksittäinen siivous tehdään samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla, olipa kyseessä säännöllisenä sopimussiivouksena tehtävä kotisiivous tai vaikka kertaluontoinen ikkunanpesu.

Sopimussiivous

Meiltä saat säännöllisesti tarvittavan siivouksen kätevästi sopimussiivouksena! Siivouksen laajuudesta ja tarkemmasta sisällöstä sovimme aina yhdessä asiakkaan kanssa. Kokonaisvaltaisesti laadukas siivouspalvelu on kaukana liukuhihnatyöstä; räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavaksi. Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys!

Sopimussiivouspalvelun hinta: 38 €/h (sis alv 24%)

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 19 €/h (omavastuu 100 € vuosi).

Ikkunanpesu

Likaiset ikkunat saattavat pahimmillaan vähentää sisään tulevan valon määrän miltei puoleen, joten ikkunanpesu voi parantaa monesti myös tilan valoisuutta. Ikkunat kannattaa pestä säännöllisesti, vähintään noin kerran vuodessa, että ne säilyvät miellyttävän puhtaina ja hyväkuntoisina. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ikkunoiden pesusta!

Välineet ja puhdistusaineet

Tehokkaiden työskentelymenetelmien lisäksi kiinnitämme erityishuomiota myös oikeanlaisiin siivousvälineisiin ja -aineisiin. Alan asiantuntemuksen ja karttuneen kokemuksen ansiosta osaamme valita jokaiseen yksittäiseen kohteeseen parhaan menetelmän ja puhdistusaineen, niin että lopputuloksena on puhdas ja vahingoittumattomana säilynyt pinta.

Sujuva ja laadukas palvelu

Meiltä saat kokonaisvaltaisen asiakaslähtöisen palvelun, johon sisältyy puhtaan lopputuloksen lisäksi esimerkiksi sujuva yhteydenpito, palvelun räätälöiminen yksilöllisesti toiveitasi vastaavaksi ja tietenkin tinkimättömyys siivouksen laadusta. Panostamme sujuvaan ja ammattitaitoiseen työskentelyyn, ja pyrimme hoitamaan siivouksen aina sellaisella tavalla ja sellaiseen ajankohtaan, että muu eläminen häiriintyy siitä mahdollisimman vähän.

Ennen palvelusopimuksen syntymistä teemme maksuttoman arviokäynnin, jonka yhteydessä räätälöimme yhdessä tarpeisiisi sopivan ratkaisun ja sovimme siivouspalvelun yksityiskohdista. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Raasepori, Karjaa, Inkoo, Lohja ja muu Uusimaa. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin!